דברו איתנו
קבל הצעה





אזור רייקאנס

אם שמעתם על חצי האי רייקאנס זה כנראה היה בהקשר של הלגונה הכחולה - אחד האתרים הכי מתויירים באזור. אבל האמת היא, שמדובר באזור יפהפה, עם טבע מרהיב, אטרקציות מסחררות, מראות מדהימים ואינספור הזדמנויות לחוויות יוצאות דופן. אז במקום להסתפק בחצי יום באזור, פנו לעצמכם יום-יומיים כדי לכסות את כל מה שאסור לפספס.

הר הגעש גלאדינגדאליר
כשאנחנו חושבים על הרי געש זה נשמע לנו כמו תופעת טבע עתיקה שהתרחשה לפני עשרות או מאות שנים… אבל הר הגעש הזה נוצר בחודש מרץ 2021! אחרי חודשים של רעידות אדמה בלתי פוסקות באזור, נבקעו אזורים באדמה והחלה התפרצות מפתיעה. חודשיים אחר כך, לא רחוק מהר הגעש שנוצר, קמה התפרצות נוספת בסביבה, ומאז נראה שכל האזור בשינוי ותזוזה מתמדת- מי שיספיק להגיע לאזור בקרוב עוד יזכה ליהנות ממראות מרהיבים של נהרות לבה והתפרצויות מהאדמה. 
וכשאנחנו אומרים התפרצות אנחנו מתכוונים להתפרצות החלשה והרגועה ביותר בסולם - הלבה זורמת מבטן האדמה אל הקרקע דרך סדקים ולא מלווה בפיצוץ, ובמקרה הזה,  הלבה זורמת באזור מוקף בהרים, באיזור בלתי מיושב וללא סכנה ממשית.

הלגונה הכחולה
המחירים משתנים בהתאם לעונה ושעת ההגעה.  
אחד האתרים המוכרים והמזוהים ביותר עם איסלנד ומאתרי הספא הכי מדוברים בעולם. 
אנשי המקום הקימו תחנת כוח המשתמשת במים טבעיים לסיבוב הטורבינות, ואז- בלי להתכוון, המים שהמשיכו הלאה והתערבבו עם נהרות הלבה הסמוכים, יצרו לגונה של מים חמים שנעים בין טמפ' של 37-42 מעלות.
מי הלגונה ידועים כעשירים במינרלים, אצות ומלחים, כך שטבילה במי הלגונה הכחולה היא לגמרי שילוב בין בריאות הגוף לרוגע נפשי.   
עוד במתחם: סאונה וחדר אדים, עיסויים בתוך המים, מלתחות, בר משקאות, חנות למוצרי קוסמטיקה,  בית קפה ו-3 מסעדות 

קאגם קלייפארבאטן
Lake Kleifarvatn 
אגם קלייפארבאטן - האגם הגדול ביותר בחצי האי רייקאנס והשלישי בגודלו בדרום איסלנד, הוא גם אחד היפים והמיוחדים במדינה כולה.
האגם הוא חלק משמורת הטבע הגאולוגית של רייקאנס: גודלו כ-9 ק"מ מרובע ועומקו 97 מטר, מה שהופך אותו גם לאחד האגמים העמוקים ביותר באיסלנד. האגם בעל הגוון הכחול-עמוק ממוקם בליבו של אזור גיאותרמי פעיל מאוד, הוא מוקף גבעות וולקניות חומות וסלעיות וגדותיו הם חופים יפייפים של חול שחור. בסמוך לאגם נמצא אתר המעיינות החמים של קריסוביק (Krýsuvík) - שמימיו החמים נמהלים במי האגם הקרים, בחלק הדרומי שלו.  למעשה, האגם הוא המשכו הישיר של האתר הגיאותרמי - השבר בין הלוחות הטקטוניים שחוצה את חצי האי ואת איסלנד כולה, עובר לאורך תחתית האגם ויוצר פעילות גם בתוכו - פעילות שגם גורמת לשינויים במפלס האגם. רעידת אדמה בשנת 2000 הקטינה מאוד את קוטר האגם, אך עד 2008 המפלס שב כמעט למצבו הקודם - וכיום, נראה שהאגם נמצא שוב במגמת נסיגה. האגם לא מוזן במי נחלים ומימיו מגיעים בעיקר מהתהום ומתעלות תת-קרקעיות.
כביש 42 עובר לאורך צידו המערבי של האגם - זהו כביש שחלק נכבד ממנו היא דרך עפר. בקיץ הכביש פשוט לנסיעה לכל סוגי הרכבים, אך בחורף הוא עשוי להיות לעיתים קשה למעבר לרכבים ללא הנעת 4X4, בימים בהם הוא מכוסה לחלוטין בשלג וקרח. לאורך הכביש ישנם מספר נקודות עצירה לירידה לחוף ולתצפית על האגם - המרכזיות שבהן הן בקצהו הצפוני של האגם ואחת נוספת על צוק בסמוך למפרצון בשם Indjánahöfði - ממש באמצע האגם. ישנו גם שביל שסובב את האגם ושדרכו תוכלו להגיע רגלית גם לגדה המזרחית (בעלי רכבי 4X4 יוכלו להגיע לאזור זה גם ברכב). במרכז המידע לתייר בהפנרפיירדיר (Hafnarfjörður) תוכלו לקבל מפה מפורטת של מסלולי ההליכה באזור עם מידע היסטורי וגיאולוגי נלווה.

מסלול לפסגת Stapatindar
אם אתם רוצים לראות את האגם קצת יותר מגבוה ולזכות בנקודת המבט המושלמת עליו - תוכלו לקבל זאת מרכס ההרים שממזרח לאגם הנקרא Stapatindar. ההגעה לפסגה היא דרך מסלול שמתחיל במגרש חנייה קטן ולא מסומן הנמצא על כביש 42, קצת אחרי הפנייה לכביש 421 (Vigdísarvallavegur). משם מדובר במסלול חד צדדי על קו הרכס שלוקח בערך שעה וחצי לכיוון. מהרכס תוכלו לראות את האגם בתפארתו, את האוקיאנוס וכמעט את כל חצי האי רייקאנס והאזור. נוף דומה יחסית ניתן למצוא מהגבעה בקריסוביק, אך מנקודה זו האגם מוסתר חלקית.

צלילה בקלייפארבאטן
מעצם היותו אגם עמוק במיוחד, שקרקעיתו היא עולם ומלואו השופע פעילות וולקנית - לא מפתיע שקלייפארבאטן הוא גם יעד פופולארי לצוללנים. מלבד אתר הצלילה המפורסם בסילפרה אשר בפארק הלאומי ת'ינגווליר, זהו המקום היחיד באיסלנד בו ניתן לצלול ולראות את השבר שבין הלוחות הטקטוניים מתחת למים. מספר חברות מפעילות סיורי צלילה ושנורקלינג באגם. בד"כ מדובר בסיורים שיוצאים מרייקיאויק וכוללים מלבד הצלילה גם ביקורים בקריסוביק ובאתרים נוספים באזור. סיורי צלילה ניתן להזמין בשני האתרים הבאים:
חברת Diving Island:
https://divingisland.com/tours/kleifarvatn-dive 
חברת Dive Iceland:
http://www.diveiceland.com/index.php?page=vestmannaeyjar-weekend

אגם קלייפארבאטן הוא יעד שמטיילים רבים מדלגים עליו ומתעלמים ממנו, למרות שהוא נמצא ממש מתחת לאף, במרחק קצר מאוד משדה התעופה ומרייקיאויק. זה אמנם מצער, אך מצידו השני של המטבע זה גם מותיר את האגם רגוע, שקט וקסום - בעיקר בחורף כשהוא קופא. האגם גם נחשב לנקודה מצוינת לצפייה בזוהר הצפוני, בשל הסביבה הטבעית שלו ובשל העובדה שהוא נמצא במיקום נגיש אך מבודד בלב חצי האי רייקאנס, מרוחק דיו מכל ישוב וממקורות אור. זהו אזור שכדאי מאוד להקדיש זמן ולבקר בו, מובטחת חוויה בלתי נשכחת ומראות עוצרי נשימה.

קריסוביק
קריסוביק הוא אזור גיאותרמי בחצי האי רייקאנס, סמוך לאגם Kleifarvatn הגדול. אזור זה מלא במעיינות חמים, בריכות בוץ מבעבעות ואדים העולים מהאדמה ומכסים את האזור. הרכס המרכז-אטלנטי המפריד בין הלוחות  הטקטוניים חוצה את חצי האי רייקאנס ויוצר בו אזורים גיאותרמיים בהם מגמה ממרכז כדור הארץ גורמת להרתחה של מי תהום. קריסוביק הוא האזור הגיאותרמי הבולט בחצי האי (כשהאזור השני הוא גונובר) והוא מורכב מכמה שדות גיאותרמיים, הגדול שבהם הוא Seltún - שלמעשה הפך לשמו השני של המקום. בשל ריכוז הגופרית והמינרלים באזור - הגדות של המעיינות והאדמה בקריסוביק צבועים בשלל גוונים של צהוב, ירוק אדום וכחלכל. צבעים אלו בוהקים וחיים במיוחד בעיקר באור השמש בימים בהירים.
קרוסביק הוא אזור מסודר ונוח מאוד לטיול - הוא מרוצף במדרכות ומדרגות עץ שנבנו מעל המעיינות והאדמה הפריכה המאפשרות לכולם ללכת במקום בנוחות והופכות אותו לנגיש במיוחד. הקרבה היחסית לרייקיאויק (40 דקות נסיעה) ולנמל התעופה קפלאביק (45 דקות) הופכים אותו ליעד נוח ומומלץ גם לאלו שמבקרים באיסלנד לזמן קצר ורוצים להתרשם מאזור גיאותרמי איסלנדי למהדרין. ניתן לשלב את הביקור בקריסוביק עם יעדים נוספים בחצי האי רייקאנס או עם בילוי בלגונה הכחולה וניתן גם "לתפור" אותו בדרך לטיסה הביתה.

עיקר הביקור באתר מסתכם בהליכה על שבילי העץ הבנויים המקיפים את נקודות העניין היפות והבולטות ביותר בו. לאורך המסלולים ישנם גם שלטים המסבירים על הגיאולוגיה וההיסטוריה של המקום. מטיילים בעלי כושר קצת טוב יותר - יכולים לטפס לראש הגבעה כדי להשקיף על האזור כולו (ועל האוקיאנוס). בצידו השני של הכביש (בסמיכות יחסית לחניה) ישנן בריכות בוץ נוספות בשם Fúlipollur. במרחק קצר מאוד דרומית לאזור הגיאותרמי העיקרי בסלטון, ממש בהמשך הכביש (דקה נסיעה או 15 דקות הליכה) - נמצא אגם קטן ועמוק בצבע כחול-טורקיז בשם Grænavatn  (האגם הירוק). בצד השני של הכביש יש אגמון קטן נוסף ופחות יפה בשם Gestastaðavatn  - אגמים אלו נוצרו מהתפרצויות געשיות שהתרחשו באזור.
שימו לב: המעיינות החמים ובריכות הבוץ מסוכנות! אין להתקרב אליהן, לדרוך עליהן או לנסות לגעת בהן. אסור לרדת משבילי העץ במקומות שלא מותרים לכך, אם אתם מתכוונים לטפס על הגבעה - הקפידו על משנה זהירות.

גשר בין יבשות - מידלינה
"הגשר בין היבשות" או גשר אירופה-אמריקה הוא אטרקציה נחמדה או סוג של גימיק הממוקם בסמוך לחוף סנדויק, בחלקו המערבי של חצי האי רייקאנס.
איסלנד כולה ממוקמת על התפר שבין הלוחות הטקטוניים - הלוח הצפון אמריקאי והלוח האירו-אסייתי, מה שמשפיע יותר מכל על נופיה היחודיים של המדינה והפעילות הססמית המוגברת בה. הדבר בולט במיוחד בחצי האי רייקאנס, מה שהופך אותו למגרש משחקים של הטבע וגן עדן לחובבי גיאולוגיה. האטרקציה  - גשר שמונח מעל קניון או סדק שנוצר על פני השטח, במקום שבו הלוחות נפגשים. אם אתם חוצים את הגשר, אתם למעשה עוברים באופן פרקטי מאמריקה לאירופה ולהיפך. ניתן ללכת גם בעמק שבין גדות הקניון, בשטח האפור שבין היבשות ולמעשה, באופן טכני, לא להיות בשטחה של שום יבשת. במקום ישנם שלטים עם הסברים על התופעות הגיאולוגית של האזור, אותן ניתן לראות באופן מוחשי מול עינייכם. אחרי שחציתם את הגשר, תוכלו לגשת למרכז המבקרים של הפארק הגיאולוגי רייקאנס בקפלאויק ולקבל תעודה. כתובת: Duus Safnahús - Duusgata 2 - 8, Keflavík

לאחר שלכדנו את תשומת לבכם, נגלה שהגימיק, למעשה, הוא בעיקר סימבולי ופחות מגובה בעובדות ממשיות;  הלוחות מרוחקים מספר קילומטרים אחד מהשני והגשר לא באמת חוצה את כל הדרך בין שניהם, אלא ממוקם בשטח שבניהם באחד מהסדקים הרבים שנוצרו בתוכו. העובדה הזו לא צריכה להפריע לכם לצלם תמונה ולהשוויץ לחברים בבית שאתם מטיילים באירופה ואמריקה במקביל.
כאמור, הגשר הוא גימיק נחמד אבל הוא בהחלט לא אחד מהיעדים המרשמים במדינה שכל כולה מלאה באינספור תופעות גיאולוגיות מדהימות. עדויות להפרדה בין הלוחות הטקטוניים נמצאות בכל פינה באיסלנד, כשהדוגמא הבולטת והמרשימה ביותר היא בפארק הלאומי ת'ינגווליר במעגל הזהב. הסדק שבו נמצא הגשר הוא לוא דווקא מרשים באופן יוצא דופן, לכן לא נמליץ לשנות תוכניות או להקדיש מאמץ חריג כדי להגיע אליו במיוחד. אך אם אתם עוברים באזור או מקיימים טיול מקיף יותר בחצי האי רייקאנס, (דבר שמומלץ בהחלט) - הגשר בהחלט מתאים לעצירה נחמדה שלא תגזול הרבה מזמנכם, אז כדאי לעצור "על הדרך".

גונוקוור
השדה הגיאותרמי בגונוקוור הוא אחד משני האזורים הגיאותרמיים הפעילים ביותר בחצי האי רייקאנס (השני הוא Krýsuvík הנמצא מזרחית משם).
"Gunnuhver" הוא שמה של רוח רפאים, לכאורה. על פי האגדה והפולקלור המקומי, אישה בשם גונה (Gunna), שחיה לפני 400 שנים בחצי האי רייקאנס - מתה מרעב לאחר שלא יכלה לשלם את שכר הדירה ובעל הבית שלה לקח לה את סיר הבישול וסירב להחזירו. לפי הסיפור המקובל, רוחה של גונה חיסלה את בעל הדירה והחלה לרדוף ולהטריד את תושבי חצי האי, עד אשר כומר כלא אותה בין האדים והעשן של השדה הגיאותרמי שקיבל את שמה.
כבר מחלון המטוס בעת הנחיתה באיסלנד, ניתן להבחין בעמודי העשן העולים מהאדמה ומתמזגים עם הערפל והעננים הנמוכים. האזור הגיאותרמי נפרש מהבריכה הכחולה הצמודה לאתר קידוח ומתפרש דרומה. במקום נבנו שבילים ורציפי עץ שיקחו אתכם מעל מעיינות חמים, אדמה צבעונית ובריכות בוץ מבעבעות, כולל בריכת הבוץ הגדולה ביותר באיסלנד! 
האזור פעיל מאוד ואף עשוי להיות מסוכן לעיתים. ניתן להבחין במקום בשאריות וחורבות של רציפי עץ שנבנו שם בעבר ונהרסו בעקבות הפעילות הססמית באזור. האדמה במקום עדיין בלתי צפויה - לאחרונה (חורף 2019-20), חצי האי רייקאנס חווה רעידות אדמה רבות וחשש להתפרצויות געשית משמעותית. בתקופה זו המעיינות באתר התרחבו ונתזים רותחים של מים ובוץ פגמו והשחיתו במעט את רציפי העץ במקום. מאז האזור קצת נרגע וניתן שוב לבקר בו, אך חשוב להקפיד על זהירות רבה בעת הביקור - ללכת על השבילים המסומנים בלבד ולשמור על תשומת לב להתנהגות הטבע.
האזור הגיאותרמי נמצא בצמוד לשני אתרים מעיינים נוספים הממוקמים ב"אצבע" הדרום מערבית של חצי האי רייקאנס; צוקי Valahnúkamöl - רכס סלע גבוה המורכב מאבנים מעוגלות וסלעים משוננים המזדקרים מהים ו-Reykjanesviti - המגדלור של רייקאנס, ממנו ניתן לתצפת על גונוקוור ועל האזור כולו.

קייליר
הר הגעש קייליר הנמצא בליבו של הפארק הגיאולוגי של רייקאנס, הוא אחד המונומנטים הבולטים ביותר באזור שהפך לסמל של חצי האי רייקאנס. קשה לפספס את קייליר, צורתו הבולטת נצפית למרחקים והוא אחד הדברים הראשונים שתבחינו בהם כשתגיעו לאיסלנד, בעת הנסיעה משדה התעופה לרייקאוויק.
הר קייליר נוצר במהלך עידן הקרח, כתוצאה מהתפרצויות געשיות מתחת לקרחון ומדענים מעריכים שהוא למעשה פקק געשי של מכתש גדול יותר שנמצא מתחת לאדמה. ההר עתיק יחסית במונחים גיאולוגים של האזור ונוצר הרבה לפני שדות הלבה והמכתשים הסובבים אותו.
ניתן לצפות ולצלם את הר קייליר מנקודות רבות בדרום-מערב איסלנד וברייקאנס. הדרך אל ההר עוברת בשדה לבה מרשים שמספק תפאורה קדמית נהדרת להר עצמו. נקודות תצפית מעולות נוספות על קייליר תמצאו בפסגתם של צמד ההרים Trölladyngja ו-Grænadyngja אליהם ניתן להגיע בהמשך הנסיעה על הכביש המוביל לקייליר.

הגעה לקייליר
הכניסה לאזור קייליר מומלצת באמצעות רכב 4X4 בלבד! הדרך אמנם לא מוגדרת ככביש-F ולא כוללת חציית נהרות או מכשולים גדולים מדי, אך היא בהחלט רעועה וקופצנית, רצפות סלעים ומעמידה בסיכון גבוה רכב נמוך.
למגיעים מכיוון קפלאוויק ושדה התעופה - יש לנסוע על כביש 41 לכיוון העיר Hafnarfjordur ולרדת במחלף המפנה לכביש 420, שם יש לפנות ימינה לפי השילוט לקייליר ולהמשיך על כביש העפר הקופצני עד החנייה אותה לא תוכלו לפספס.

טיפוס לקייליר
פסגתו של קייליר מתנשאת לגובה 379 מטר וממנה משתקף נוף פנורמי מרהיב של חצי האי רייקאנס, רייקאוויק וגם זווית יוצאת דופן על הר הגעש המתפרץ לא רחוק משם. בימים עם ראות טובה תוכלו בקלות לראות גם את קרחון Snæfellsjökull בחצי האי סנייפלסנס. ההר נראה מעט מאיים, אך למעשה ההליכה במסלול דיי פשוטה, למעט עלייה תלולה אך קצרה לראש ההר. האדמה הגעשית לא מאוד יציבה ודיי מחליקה, יש לטפס רק עם נעליים גבוהות ומתאימות. זהו מסלול חד כיווני שייקח לכם כ-2-3 שעות הלוך חזור.

קניון Lambafellsgjá
אם תמשיכו קילומטר אחד על הכביש מהחנייה של קילייר, תמצאו אתר מעניין נוסף, קניון - Lambafellsgjá.
הקניון הוא למעשה סדק עמוק וצר בגבעה נמוכה בשם Lambafell. אורכו של הקניון 150 מטר ורוחבו המקסימלי הוא-6 מטר, כאשר בחלקיו הצרים הוא מגיע ל-3 מטרים בלבד, מה שמספק לו מראה מרשים ומסתורי.
ניתן ללכת הלוך-חזור בין הקירות הגבוהים והמרשימים של הקניון (לעיתים יש צורך לטפס ולהשתמש בידיים כדי לעבור בין הנקיקים הצרים). זהו מסלול קצר ומהנה המומלץ להשלמת הביקור באזור קייליר.

צוקי הפנרברג
הפנרברג הם שורה ארוכה של מצוקי לבה גדולים הנושקים לים, מדרום לחוף הישן של כפר הדייגים הפניר ומעט צפונית לחוף סנדביק (Sandvík).
זהו אחד מהמקומות המדהימים בחצי האי רייקאנס בו תוכלו לצפות בגלים מכים בעוצמה על החוף - מחזה שהוא קצת רומנטי וקצת דרמטי, בעיקר אם תגיעו לקראת השקיעה. בצוקים הגבוהים תראו גם מערות וחורים שמשמשים כבית למינים רבים של ציפורים ועופות ים, לכן זוהי גם נקודה פופולארית מאוד בקרב צפרים.
כדי להגיע לצוקים יש ללכת בערך 20 דקות (כיוון אחד) בקו ישר על שביל מסומן שמתחיל ממגרש החנייה הנמצא על כביש 425 לא רחוק מהגשר שבין היבשות - ראו מיקום מדוייק במפה למטה. לאחר הביקור בצוקים ניתן להמשיך רגלית לחוף סנדביק - חוף חולי שלמעשה מתחבר לאזור החולות מתחת לגשר שבין היבשות הנמצא מזרחית משם. חוף זה מסמל את הקצה היבשתי של השבר החוצה את חצי האי רייקאנס ואת איסלנד כולה.
הליכה מהחנייה אל הצוקים ומשם לחוף סנדביק וחזרה לאורך הכביש - היא אופציה טובה לטיול יום קליל ונעים שאורך 3-4 שעות.  ניתן להגיע קרוב לחוף גם ברכב (הכניסה מעט דרומית לחנייה של הפנרברג, על כביש 425). אם ברשותכם רכב 4X4 תוכלו להתקרב עוד יותר לחוף ולצוקים ללא צורך בהליכה.

בריכת הלבה ברימקטיל
פירוש השם ברימקטיל (Brimketill) בתרגום מאיסלנדית הוא "קדירת מים לבנים".
זהו שמו של חוף מסולע בחצי האי רייקנאס, מערבית לגרינדוויק וגם שמה של בריכה קטנה שנוצרה בין הסלעים באופן טבעי ומתמלאת באופן קבוע במי ים על ידי הגלים. סלעי הבזלת הוולקניים ושדות הלבה הסמוכים נוצרו בהתפרצויות געשיות שמאפיינות מאוד את חצי האי רייקאנס. צורתם של הצוקים בכלל ושל הבריכה בפרט - עוצבו בתהליך איטי של שחיקה מתמשכת על-ידי  הרוח וגלי הים המכים בעוצמה על החוף. התוצאה המרהיבה היא צורה עגולה דמויית קדירה המלאה במים וקצף ים. בימי קיץ יפים הבריכה נוצצת באור שמש והשמיים הכחולים משתקפים בה, בחורף היא משנה אווירה - מוקפת בשלג לבן ונטיפי קרח.
כמו אתרים רבים באיסלנד ובאזור חצי האי רייקאנס באופן ספציפי - גם אתר טבעי זה שזור בפולקלור המקומי. האגדה מספרת שהבריכה הייתה שייכת לטרולית בשם אודני - שנהגה לכבס בה את בגדיה בלילות. שמה המקורי של הבריכה הוא -"Oddnýjarlaug", כלומר - הבריכה של אודני.
הבריכה והחוף נמצאים קרוב מאוד לכביש הראשי (425), אך הפנייה לדרך העפר הקצרה המובילה לחנייה קצת נסתרת, בעיקר בחורף כשהדרך מכוסה שלג. חפשו את הפנייה באמצע הדרך בין גרינדוויק לגשר בין היבשות, הפנייה מסומנת ע"י שלט עץ קטן עם כיתוב שם המקום. החוף והבריכה נמצאים במרחק צעדים בודדים מהחניה.
במקום נבנתה פלטפורמת תצפית מתכתית המאפשרת לכולם ( גם לכיסאות גלגלים) להתקרב מאוד לבריכה ולחוות את עוצמת הגלים מקרוב ואפילו להתרטב מהם. הפלטפורמה רטובה באופן קבוע ויש ללכת עליה בזהירות.
חלק מהמטיילים בוחרים לרחוץ בבריכה הטבעית - הדבר אינו אסור אך הוא מסוכן ביותר ולא מומלץ!
הים באזור הזה של איסלנד אלים במיוחד והרוחות עשויות להיות חזקות וקטלניות, גם אם מזג האוויר בהיר ונראה טוב ומזמין לכאורה. הסלעים במקום חדים וחלקלקים מאוד והגלים בלתי צפויים ועשויים להכות במפתיע. בכל מקרה, המים בבריכה הם מי ים והם קרים מאוד ולא אידיאליים לרחצה, אז בהחלט אפשר לותר על התענוג המפוקפק. האמיצים שבוחרים בכל זאת לקחת את סיכון ולהיכנס לבריכה  -עושים זאת על אחריותם בלבד.

לקבלת הצעה משתלמת לחופשה

השאירו פרטים ומומחה סקי יחזור אליכם


תפריט נגישות